четвер, 2 грудня 2010 р.

Що таке молитва?

Бу-бу-бу-буу!! Отак для величезної кількості молодих людей звучить молитва. А ще молитва - це завчені, пафосні і часто незрозумілі фрази. Уявіть собі: ви говорите з своїми батьками чи знайомими виключно завченими фразами і при тому ж тими самими фразами! Гарантую: батьки - повезуть вас до лікаря, а друзів у вас не буде! А ми так часто говоримо з БОГОМ - нашим небесним БАТЬКОМ і найкращим ДРУГОМ!!! Так що ж таке молитва?
Біблія говорить, що молитва - це діалог людини з Богом. Тут детальніше: молитва - це ДІАЛОГ! Діалог - це розмова двох, або більше осіб. Тобто, ти не торочиш те, що вважаєш за потрібне, а говориш Богу: а) свої переживання і проблеми; б) свої радості; в) свою подяку і слова вдячності Богу. Також ти повинен чекати відповіді від Бога. Коли ти когось запитуєш, або розповідаєш щось, то чекай і відповіді. Це нормально. Так само і Господь. Він хоче тобі відповідати. Він це робить найчастіше трьома способами: а) Через Біблію, яка і є СЛОВОМ БОЖИМ; б) прямо в молитві тобі в голову прийде відповідь; в) через вірних Божих дітей. Отже, щирий послідовник Ісуса Христа повинен розмовляти з Ним, чути Його голос, Його Слово!
Молитва - це діалог людини з БОГОМ! Біблія говорить, що коли ти стаєш на молитву, то повинен розуміти, що ти говориш не з ким не-будь, а з БОГОМ - Творцем твоїм, твоїм Батьком, твоїм вірним Другом. Тому ми як Його діти і друзі можемо вільно приступати до Нього. Цю можливість нам дає Ісус Христос, Який помер за наші гріхи і відкрив нам доступ (дав безлімітний трафік) для спілкування з Господом. Якщо ми не користуємося цим трафіком - то він згорає. Господь хоче чути голос своїх дітей! Він не хоче, щоб вони були німі і глухі. Але часто ми такі є! Ми не хочемо ні Його чути, ні про Нього слухати! І ще більше говорити з Ним. "Це дивно! Це не модно! Це соромно - говорити з Богом! Ха!", - говорить нам диявол. А відповідь на все проста: якщо ти не говорив і не дружив з Ісусом тут на землі, то чого Він повинен розмовляти і дружити з Тобою там - на Небі? Ви знайомі? Якщо так - підтримуйте з ним дружбу! А якщо ж ні - познайомтесь негайно!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар