понеділок, 15 листопада 2010 р.

Що таке церква?

Для багатьох з нас Церква - це будівля з куполами та хрестами, куди ми ходимо двічі-тричі на рік. В Церкві не цікаво, не зрозуміло і навіть трохи дивно. Однак, я хотів би, щоб ми коротко дослідили те, що Біблія говорить про Церкву. Яка вона повинна бути? Що там має відбуватися? Хто і коли повинен до неї ходити? Отже, Біблійна Церква: яка вона?По-перше: розберемося з термінами. Слово "церква" - штучно створене в українській мові. Вона передає зміст грецького слова (на цій мові був написаний Новий Заповіт) - еклесія. Еклесія - це зібрання людей. Тобто Церква - це зібрання людей, які зійшлися для однієї спільної мети, а саме: прославлення Господа Ісуса.По-друге: церква може збиратися будь-де. Їй непотрібне певне місце. Їй потрібна спільна мета. Метою ж церкви є: 1) Прославлення Господа Ісуса ( в Біблії це описано як спів для Господа); 2) Навчання Біблії (люди діляться своїми роздумами над Біблією); 3) Поширення вчення Ісуса Христа для інших друзів, які ще не знають правди про Нього.Третє: в церкві повинні бути пісні, молитви (люди спілкується з Богом своїми словами, а не завченими), вивчення Біблії. В богослужінні беруть участь всі члени церкви!І останнє: до церкви потрібно приходити будь-коли. Вам повинно подобатися в церкві. Там мусять бути ваші друзі. Ти там отримаєш відповіді на свої запитання, підбадьорення і заспокоєння. От ми і створюємо таку ЦЕРКВУ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар